ΒΙΝΤΕΟ-Κασιδιάρης: Ρωτήστε τον Μιχαλολιάκο για τον χαιρετισμό

ΒΙΝΤΕΟ-Κασιδιάρης: Ρωτήστε τον Μιχαλολιάκο για τον χαιρετισμό

«Καταδικάζω τις πράξεις του Χίτλερ, του Στάλιν και κάθε πράξη ολοκληρωτικού καθεστώτος που οδήγησε σε θανάτους ανθρώπων», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «στον ενικό» στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάνο Νιφλή και τον Γιώργο Παγάνη.

Σχολιάζοντας το κείμενο του Νίκου Μιχαλολιάκου το 1987 στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής, σημείωσε ότι «δεν θα κρίνω τι έγραφε ο κ. Μιχαλολιάκος» και πρόσθεσε ότι «όταν χαιρετούν ναζιστικά τα μέλη της Χρυσής Αυγής τους λέω κατεβάστε τα χέρια».

Αναφορικά με τον ναζιστικό χαιρετισμό του γενικού γραμματέα του κόμματος, ο Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε: «Ρωτήστε τον κ. Μιχαλολιάκο για τον χαιρετισμό».

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ναζιστικό κόμμα, δεν είναι εγκληματική οργάνωση και ο ελληνικός λαός το έχει κατανοήσει και μας έχει αγκαλιάσει με την εμπιστοσύνη του», υπογράμμισε.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε «συμβολική πράξη» όσα συνέβησαν στις λαϊκές αγορές που, όπως είπε «δεν ήταν γραμμή του κόμματος αλλά υπήρχε πρωτοβουλία πολιτών που ήταν και μέλη μας».

«Πολλοί έχυσαν κροκοδείλια δάκρυα και για την περίπτωση του Φύσσα και για τα δύο παιδιά και όταν δολοφονήθηκε με αυτή τον άνανδρο τρόπο ο Φύσσας πανηγύριζαν από τα κόμματα της εξουσίας γιατί βρήκαν ένα πάτημα για να χτυπήσουν τη Χρυσή Αυγή», τόνισε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής επανέλαβε ότι δεν είναι ναζιστής αλλά «Έλληνας εθνικιστής», ενώ χαρακτήρισε «γελοίο κείμενο γραμμένο με στυλό» το παλιό καταστατικό του κόμματος.

«Αυτό το έγγραφο το είδα πρώτη φορά και το κοιτούσα και γελούσα. Θύμισε κόμικς», είπε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε το βίντεο από το STAR 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Κασιδιάρης: Διαγράφουμε όσα μέλη μας χτυπούν αλλοδαπούς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ