ΒΙΝΤΕΟ-Κασιδιάρης: Διαγράφουμε όσα μέλη μας χτυπούν αλλοδαπούς

ΒΙΝΤΕΟ-Κασιδιάρης: Διαγράφουμε όσα μέλη μας χτυπούν αλλοδαπούς

«Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες, όχι μόνο τα μέλη και τους υποστηρικτές μας σε εθνική ομοψυχία, σε ομόνοια, σε σύμπνοια και σε απόλυτη ψυχραιμία», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «στον ενικό» και στον Γιώργο Παγάνη και τον Μάνο Νιφλή.

Ο κ. Κασιδιάρης επέμεινε ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής και ότι το πρόσωπό του το είδε πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Χαρακτήρισε «πολιτική επιλογή» τα συσσίτια και τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένα  μίσος». Πρόσθεσε επίσης ότι «θα έδινα ένα πιάτο φαγητό ακόμα και σε αλλοδαπό».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι «δεν έχουμε κρυφή χρηματοδότηση» και υπογράμμισε ότι «οι μόνοι άνθρωποι που έχουν πλησιάσει τη Χρυσή Αυγή, είναι άνθρωποι μεροκαματιάρηδες, άνεργοι, φοιτητές, συνταξιούχοι».

Ερωτηθείς για την Ελένη Ζαρούλια, η οποία,  μιλώντας στη Βουλή είχε χαρακτηρίσει «υπανθρώπους» τους αλλοδαπούς ανέφερε ότι  «χαρακτήρισε έτσι αυτούς που σε πιάνουν στην οδό Αχαρνών αν φοράς έναν χρυσό σταυρό και σε μαχαιρώνουν για να στον πάρουν» και έδωσε το εξής παράδειγμα:

«Στάθμευα το αυτοκίνητό μου και ο ιδιόκτητης του παρκινγκ ήταν από την Αλβανία. Πηγαίνοντας να το πάρω είδα ότι ήταν πλυμένο και δεν δεχόταν τα χρήματα που του έδινα. Τον ρώτησα γιατί και μου είπε γιατί σε εκτιμώ και γιατί αυτό που κάνεις, πρέπει να συνεχίσεις να το κάνεις μέχρι το τέλος».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σημείωσε ότι η Χρυσή Αυγή «διαγράφει όσα μέλη της χτυπά αλλοδαπούς  ενώ αναφερόμενος στην ομιλία του Γιάννη Λαγού στο Πέραμα τόνισε ότι «έκανε πολιτική παρέμβαση».

«Αν είναι δυνατόν κάποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής να υποκινήσει πράξεις βίας. Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας», κατέληξε.

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ