ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Φθηνή αντιπολίτευση

ΒΙΝΤΕΟ-‘Αδωνις:Φθηνή αντιπολίτευση 

 

Για «φθηνή αντιπολίτευση» κατηγόρησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την φωτογραφία από τον Ευαγγελισμό που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κυριακάκης.

«Είναι εξαιρετικά κρίμα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μεταχειρίζεται φθηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα για σοβαρά θέματα», ανέφερε ο υπουργός και πρόσθεσε:

«Εν τη απουσία μου ο κ. Κυριακάκης έκανε την εξής απρέπεια. Χρησιμοποίησε αυτή τη φωτογραφία για την οποία σας παραπέμπω στη χθεσινή δήλωση του προέδρου των εργαζομένων της του Ευαγγελισμού, στη δική μου ερώτηση, στο δελτίο της κυρίας Ζαχαρέα, όπου μου απάντησε ότι αυτό γινόταν πάντα. Και όταν τον ρώτησα ότι αφού γίνεται πάντα, γιατί τη βγάλατε τώρα τη φωτογραφία, σκιάχτηκε λίγο».

«Την πατήσατε για δεύτερη φορά και είναι αποκαρδιωτικό για την αξιωματική αντιπολίτευση να τη συλλαμβάνουμε ψευδόμενη δεύτερη φορά στην Ολομέλεια. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι η ολιγόωρη αναμονή εκείνων που πηγαίνουν στην εφημερία. Αυτά δεν είναι τα ράντζα, είναι η διαδικασία της αναμονής. Για να μην περιμένουν όρθιοι, επειδή είναι άρρωστοι, είναι σε κάποιο σημείο για να αναπαύονται. Αντί να υπερασπιστείτε το δημόσιο σύστημα υγείας, για φθηνή αντιπολίτευση πετάτε μια φωτογραφία» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Κυριακάκης απάντησε στον υπουργό λέγοντας:

«Τα προβλήματα υγείας είναι διαχρονικά και δεν τιμά καθόλου την κυβέρνηση του αυτό καθώς και τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Αυτή η εικόνα που είδατε είναι σε πλήρη περίθαλψη διότι διασωληνώθηκε άνθρωπος  μπροστά σε όλους τους συνοδούς και αυτό δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο σε δημόσια νοσοκομεία. Πέθανε άνθρωπος μπροστά σε όλους τους συνοδούς και σεις δίνεται συμβουλές στους γιατρούς να δουλέψουν για την πατρίδα, όταν δεν έχετε πάει να δείτε πως δουλεύουν».

Παίρνοντας πάλι το λόγο ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «αφού είναι διαχρονικά, γιατί ξαφνικά βγάλατε τη φωτογραφία με τους κομματικούς σας φίλους στον Ευαγγελισμό; Τη βγάλατε διότι σας πείραξε που η κυβέρνηση πέτυχε την κινητικότητα χωρίς να ανοίξει μύτη, σας πείραξε που έχετε προκηρύξει καμία 25αριά απεργίες στο σύστημα υγείας και έχετε 2% συμμετοχή, σας πείραξε που περιμένατε τον Σεπτέμβρη να γίνει η εξέγερση του λαού στον χώρο της υγείας και να πέσει η κυβέρνηση αλλά πέσατε έξω».

«Ζητώ να ανακαλέσει. Δεν θα μπαίνουμε εδώ μέσα σα να είναι τηλεοπτικό στούντιο», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Άδωνις Γεωργιάδης του είπε:

«Έχετε κάποιο πρόβλημα με την τηλεόραση, έχετε κάποιο θέμα. Θα σας κανονίσω κάποιες εμφανίσεις σε κάποιο κανάλι».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ