Αντιδράσεις για τον σύμβουλο του Στουρνάρα

 Αντιδράσεις για τον σύμβουλο του Στουρνάρα

Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης αλλά και στελεχών της ΝΔ έχει μπει ο σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, Νίκος Καραβίτης, που φέρεται ως ο εμπνευστής του νέου φόρου ακινήτων.

Μάλιστα, η τηλεοπτική του εμφάνιση στο ΣΚΑΙ και η δήλωσή του ότι δεν καταλαβαίνει “πού είναι οι αδικίες” άναψε φωτιές στα social media.

 

“Σύμβουλοι υπουργών δεν πρέπει να δίνουν συνεντεύξεις!” έγραψε στο Twitter, ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης.

“Ποιος του επέτρεψε, ποιος τον ενθάρρυνε, ποιος του έδωσε το δικαίωμα αυτού του άσχετου χαρτογιακά να εμφανίζεται στη τηλεοραση” έγραψε από την πλευρά του ο Ευάγγελος Αντώναρος.

 

“Σε όσους εξαντλούν τα πυρά τους στον Στουρνάρα και τους συμβούλους του, θυμίζω ότι όλα γίνονται “με εντολή Σαμαρά”.Έχει δε, και κάτι συμβούλους…” τόνισε από την πλευρά του σε ανάρτηση στο Twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

 

“Αυτός,τώρα στο ΣΚΑΙ,ονόματι Καραβίτης,πληρώνεται από τον Ελληνικό λαό,για να τον τσακίζει σε φόρους ακινήτων” έγραψε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ. 

“Είναι ο σύμβουλος Στουρνάρα για τα…εκσυγχρονισμένα χαράτσια. Μην ξεχνάτε οτι στο Υπ.Οικ.ζουν οι Σημιτάνθρωποι” συνέχισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ