Η απάντηση του Άδωνι στον Τσίπρα

Η απάντηση του Άδωνι στον Τσίπρα

Απαντήσεις σε όσα είπαν εναντίον του, τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ.Τσίπρας , όσο και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας, έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Υγείας είπε ότι «το ύφος της κριτικής, ο βαθμός της εμπάθειας στο πρόσωπό μου και η άκριτη υιοθέτηση απόψεων δημοσιογράφων εναντίον μου, δεν συνάδουν με το ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας είχε χαρακτηρίσει τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη «ανεκδιήγητο» και «υπουργό Προπαγάνδας» και είχε καταφερθεί εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής στο χώρο της Υγείας τονίζοντας ότι περίπου 3,5 εκατομμύρια άτομα στην Ελλάδα δεν έχουν πρόσβαση σε δωρεάν ιατροφαρμακευτική φροντίδα και περίθαλψη και εξέφρασε την απορία, «γι’ αυτή την υγειονομική βόμβα ποιοι είναι υπεύθυνοι;»

Για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών περιορίστηκε να χαρακτηρίσει όσα είπε εναντίον του ως «παραλήρημα που δεν εκφράζει τους γιατρούς του ΕΣΥ και προσβλητικό λόγο ανάξιο απάντησης».

Ο κύριος Γεωργιάδης είχε δεχθεί επίθεση και από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος κ. Δημήτρη Βαρνάβα, ο οποίος δήλωσε για τον υπουργό Υγείας ότι «ο φυσικός πολιτικός του χώρος είναι η Χρυσή Αυγή και οι πρακτικές του είναι όμοιες με εκείνες του Κασιδιάρη». 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ