ΒΙΝΤΕΟ-Παπαδημούλης:Σύμπραξη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο των υποβρυχίων

ΒΙΝΤΕΟ-Παπαδημούλης:Σύμπραξη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο των υποβρυχίων

 

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

“Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που ζητήσαμε να γίνει προ ημερησίας συζήτηση στη βουλή για τα θέματα της αντιμετώπισης του ναζισμού αλλά και τα επίκαιρα θέματα της οικονομίας. Τότε ο Πρωθυπουργός μαζί με τον κ. Βενιζέλο, μας διαβεβαίωναν ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα. Σήμερα μάθαμε τα νέα, εκτός βουλής και πάλι. Τέλος στα οριζόντια μέτρα. ‘Ζήτω’ τα στοχευόμενα μέτρα. Ποιους όμως θα στοχεύουν; Tους φτωχούς και τους μεσαίους” τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

“Το ερώτημα προς την κυβέρνηση είναι ως πότε θα κοροϊδεύετε και θα παριστάνετε τα λιοντάρια ότι τάχα ξεκινάτε αντιμνημονιακό και αντιτροικανό αγώνα, όταν είστε έτοιμοι πάλι να υιοθετήσετε νέα μέτρα βαφτίζοντας τα διαφορετικά;” είπε χαρακτηριστικά, ενώ για ακόμη μια φορά χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά “κρυπτόμενο”

“Πότε θα έρθει επιτέλους στη βουλή για να συζητήσουμε ο κρυπτόμενος πρωθυπουργός; Τον είδαμε μόνο στον αγιασμό” είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο κ. Παπαδημούλης κατηγόρησε τα κόμματα της συγκυβέρνησης για σύμπραξη στην υπόθεση των υποβρυχίων. “Μάθαμε όμως και κάτι ακόμη ότι η ΝΔ αποφάσισε να συμπράξει με το ΠΑΣΟΚ για να κουκουλωθεί το σκάνδαλο των υποβρυχίων. Όπως έκαναν και στην υπόθεση στη Siemens. Γιατί ό ένας είναι όμηρος του άλλου και είναι και ο�� δύο μπλεγμένοι” σημείωσε και κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ να υπερψηφίσουν την πρόταση για εξεταστική επιτροπή, αν πιστεύουν ότι “καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην τροπολογία για τη ΝΕΡΙΤ ΔΤ υπογράμμισε : “Το πραξικόπημα της ομάδας Σαμαρά που αποδεικνύεται ζημιά και για δημοκρατία και για την πολυφωνική ενημέρωση και για την οικονομία, είναι στον αέρα και τυπικά”. Ενώ τέλος εξέφρασε την θέση του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει την τροπολογία για την αναστολή της χρηματοδότησης “υπό προϋποθέσεις ,παρότι σε ορισμένα έχουμε και διατηρούμε τις απόψεις μας και επιφυλάξεις μας”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ