Συνεχίζεται η κόντρα Άδωνι-Καμμένου

Συνεχίζεται η κόντρα Άδωνι-Καμμένου

Τελειωμό δεν έχει η κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Πάνο Καμμένο.

Όπως έγραψε την Κυριακή η Realnews, την περασμένη Πέμπτη εκδικάστηκαν οι αγωγές που έχουν καταθέσει τόσο ο υπουργός Υγείας, όσο και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στο δικαστήριο, ωστόσο, παραβρέθηκε μόνο ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος επέμεινε στους ισχυρισμούς του περί «πολιτικού καραγκιόζη» (και πολλά άλλα) για τον κ. Καμμένο.

Η πλευρά Καμμένου περνά στην αντεπίθεση, όσον αφορά στη διένεξή τους, και τονίζει ότι ο κ. Γεωργιάδης καθυστερεί την εκδίκαση των αγωγών, ισχυριζόμενη ότι «κρύβεται πίσω από τη βουλευτική ασυλία», παραθέτοντας το αίτημα του υπουργού προς το δικαστήριο (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).

Από το γραφείο του κ. Καμμένου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«O ΑΔΩΝΙΣ «ΚΡΥΒΕΤΑΙ» ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑ.

Κατά την εκδίκαση της αγωγής του Πάνου Καμμένου κατά του Αδωνι Γεωργιάδη, για τις επανειλημμένες εξυβρίσεις και συκοφαντίες του τελευταίου εις βάρος του Προέδρου των ΑΝ.ΕΛ., ο Αδωνις Γεωργιάδης, ζήτησε από το δικαστήριο να μην  εκδώσει απόφαση, αλλά να περιμένει να εκδικασθεί πρώτα η μήνυση που έχει καταθέσει ο Πάνος Καμμένος εναντίον του για τις ίδιες αιτίες.

Αυτό το ζητά, γνωρίζοντας ότι η βουλευτική του ασυλία δεν πρόκειται να αρθεί, με αποτέλεσμα, η ποινική δίκη να μην γίνει ποτέ, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να μην εκδωθεί ποτέ απόφαση επί της αγωγής του Πάνου Καμμένου εναντίον του.

Με την αγωγή του εις βάρος του Αδωνι  Γεωργιάδη, ο κ. Καμμένος ζητά να επιδικασθεί σε βάρος του κ. Γεωργιάδη το ποσό των 300.000 ευρώ, ως αποζημίωση, το οποίο με την αγωγή του έχει δηλώσει ότι θα το δωρίσει εξ ημισείας, υπέρ του Ιδρύματος για τα παραμελημένα και υποσιτισμένα παιδ��ά με την ονομασία «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» και υπέρ του «Ψ.Ν.Α. ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ