Σκουρλέτης: Δεν μπορεί να κάνει διαπραγμάτευση η κυβέρνηση

Σκουρλέτης: Δεν μπορεί να κάνει διαπραγμάτευση η κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, αλλά και το σενάριο των πρόωρων εκλογών.

«Ο κ. Γιακουμάτος προσπαθεί να ξορκίσει το κακό που έρχεται», απάντησε ο κ. Σκουρλέτης, στις αιχμές του βουλευτή της ΝΔ, που αφορούσαν στην αντιπολίτευση που ασκεί ο ΣΥΙΡΙΖΑ και τα χαμηλά ποσοστά του, με δεδομένα τα μέτρα που παίρνει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

«Ο κόσμος είναι πολύ πιο φειδωλός στο να απαντά και να εκφράζει τις απόψεις του σε μια δημοσκόπηση. Εμάς μας ενδιαφέρει αυτό που καθημερινά εισπράττουμε, το οποίο είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξο», πρόσθεσε ακόμα ο κ. Σκουρλέτης.

«Δεν αισθανόμαστε ότι η κυβέρνηση αυτή μπορεί να κάνει διαπραγμάτευση. Η ελληνική κοινωνία ξέρει ότι δεν μπορεί να εμπιστευθεί ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να ορθώσει το ανάστημα της», είπε ακόμα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ενώ τόνισε:

«Ούτε στους οικονομικούς δείκτες υπάρχει βελτίωση, πολύ δε περισσότερο στην κοινωνία. Το πρωτογενές πλεόνασμα έχει προκύψει μέσα από μια ακραία αντιαναπτυξιακή πολιτική. Είναι ένα λογιστικό πλεόνασμα. Άρα δεν υπάρχει κάτι αξιόπιστο που να μπορεί να πουλήσει αυτή η κυβέρνηση, η οποία παρουσιάζει και σημάδια αποσύνθεσης».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ