Γιακουμάτος: Οι εκλογές είναι καταστροφή

Γιακουμάτος: Οι εκλογές είναι καταστροφή

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για το ενδεχόμενο νέων μειώσεων, αλλά και το σενάριο των πρόωρων εκλογών.

«Και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Στουρνάρας, δεν υπάρχει βουλευτής να πει ότι θα μπορέσω να κόψω μισθό, σύνταξη. Θα πρέπει να είναι άρρωστος, θα πρέπει να είναι βλάκας», σχολίασε αρχικά ο κ. Γιακουμάτος και πρόσθεσε:

«Όχι μείωση μισθών, όχι μείωση συντάξεων ,όχι αύξηση των φόρων».

«Σήμερα η Ελλάδα είναι καλύτερα από το 11 και το 12. Οι Έλληνες έχουνε προβλήματα μεγάλα. Μπήκε πάτος στο βαρέλι. Οι μεγάλες αιματηρές θυσίες αρχίζουν να αποδίδουν», σχολίασε ακόμα και συνέχισε:

«Ελπίζω και παλεύω και αγωνίζομαι. Εγώ πιστεύω ότι το 2014 θα βγούμε από το μνημόνιο. Θα βγούμε στις αγορές. Η Ελλάδα θα ξανασταθεί στα πόδια της».

«Ένα έθνος δεν κυβερνάτε με καραμουρτζούνιδες. Δεν κυβερνάτε με το να δίνεις στους πάντες τα πάντα. Έχω πει στον κ. Σαμαρά ότι είμαστε τυχεροί που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση», σχολίασε ακόμα ο κ. Γιακουμάτος ενώ για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τόνισε:

«Οι εκλογές είναι καταστροφή. Οι εκλογές σε αυτή τη φάση είναι καταστροφή. Με τα μέτρα που παίρνουμε και εκεί που είμαστε, είμαστε πολύ καλά. Η κυβέρνηση μπορούσε να ήταν καλύτερη. Ορισμένες ολιγωρίες συγκεκριμένων υπουργών μας έχουν πάει πίσω».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ