Καμμένος: Ζούμε την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου

Καμμένος: Ζούμε την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου

 

“Ζούμε την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου” τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή «Μ’ ανοιχτά αυτιά» του Ε TV, που συμπαρουσιάζει ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος. 

Ο κ. Καμμένος διατύπωσε την βαρύτατη καταγγελία εναντίον του Γ. Παπανδρέου της διάπραξης του εγκλήματος της εθνικής προδοσίας και ζήτησε την άρση της βουλευτικής ασυλίας και την παραδειγματική τιμωρία του λέγοντας : “Εμείς και άλλες φορές φέραμε το θέμα της απαίτησης του λαού που ήταν και υπόσχεση του σημερινού Πρωθυπουργού, ‘’ο Γ. Παπανδρέου να καθίσει στο σκαμνί’’

Ο κ. Π. Καμμένος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα ζει επί 4 χρόνια στο “δόγμα του σοκ”, ενώ είπε ότι δεν υπάρχει πλέον το ΠΑΣΟΚ που ξέραμε και η σημερινή ΝΔ της… «Πολιτικής Άνοιξης» δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ του Κων/νου Καραμανλή.

“Ο Βορίδης προέρχεται από την ΕΠΕΝ και υπήρξε καθοδηγητής της Χρυσής Αυγής, από κοντά και ο Α Γεωργιάδης που προωθούσε τα φασιστικά βιβλία του Κ. Πλεύρη. Σήμερα και οι δύο έχουν γίνει κορυφαία στελέχη της ΝΔ του Α. Σαμαρά” τόνισε, προσθέτοντας: “Ποια σχέση έχει όμως με εκείνη του Κ. Καραμανλή που υπηρετήσαμε και αγωνιστήκαμε;”.

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι καλύπτει τον φίλο του Γιώργο Παπανδρέου, παρότι όπως αποκάλυψε στην εκπομπή ο Α. Σαμαράς του είχε αναθέσει την αποκάλυψη του προδοτικού ρόλου της οικογένειας Παπανδρέου σχετικά με τα cds τα γνωστά και ως ασφάλιστρα κινδύνου. Ενώ όπως είπε παριστάνουν τους αντιπάλους, είναι στενοί φίλοι και κάνουν συχνά παρέα.

 

 Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, χαρακτήρισε εγκάθετο της τρόικας τον Γιάννη Στουρνάρα και τόνισε ότι και η Βουλή ακόμα, έχει ουσιαστικά καταργηθεί με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και με την άρνηση του Πρωθυπουργού και των υπουργών να απαντούν στον κοινοβουλευτικό έλεγο.

Όπως υπογράμμισε, για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να καταγγελθούν οι δανειακές συμβάσεις, ενώ εστίασε ιδιαίτερα στα εθνικά θέματα, υποστηρίζοντας ότι μετά την οικονομική καταστροφή, έρχεται και η εθνική.

 Σε ότι αφορά το πολιτικό σκηνικό, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως οι ΑΝΕΛ δεν είναι και δεν θα γίνουν “πατερίτσα” κανενός και ανακοίνωσε πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση αντιμνημονιακού μετώπου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων την ανάγκη άμεσης μείωσης των φόρων και το αδιέξοδο της σημερινής πολιτικής

 

“Δεν είχα ποτέ την πετριά ή το ψώνιο να γίνω αρχηγός κόμματος” τόνισε επίσης ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας τους λόγους που εξωθήθηκε να δημιουργήσει τους ΑΝΕΛ και επισημαίνοντας ότι αυτοσκοπός δεν είναι η αρχηγία ή η διακυβέρνηση, αλλά η συνένωση των Ελλήνων και η αλλαγή της ατζέντας του κράτους. “Θα είμαστε δίπλα στον πολίτη σε κάθε κατάσχεση σπιτιού” ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλη αποστροφή, σημείωσε: «Δε θα επιτρέψουμε να χυθεί ελληνικό αίμα».

 

Αναφορικά με την υπόθεση “Χρυσή Αυγή” ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κρατούσε τους φακέλους της Χρυσής Αυγής, επιλέγοντας τη στιγμή που θεωρήθηκε προσφορότερη για τη κυβέρνηση.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ