Παναγιωτόπουλος: Το βάρος στην κοινωνική συνοχή

Παναγιωτόπουλος: Το βάρος στην κοινωνική συνοχή

Ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα καθώς και για όλα τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.

«Και αυτή η διαπραγμάτευση θα είναι πάρα πολύ σκληρή. Η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος μπορεί να είναι λογιστικό μέγεθος για τον απλό συμπολίτη μας, αλλά πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και είναι πολύ δυνατό», σχολίασε αρχικά ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε:

«Θα υπάρξουν λύσεις. Συζητούνται λύσεις και μάλιστα βλέπουμε να συζητούνται και εκτός και εντός Βρυξελλών. Σιγά σιγά από τη συζήτηση θα περάσουμε στην απόφαση».

«Έχουμε μπει σε έναν δρόμο ο οποίος ναι με είναι ανηφορικός, αλλά ακλουθώντας τον δρόμο αυτό, πηγαίνουμε τουλάχιστον προς τα πάνω. Θα κερδίσουμε το στοίχημα αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα», υποστήριξε ακόμα ο κ. Παναγιωτόπουλος, ωστόσο επισήμανε ότι «πρέπει να ρίξουμε το βάρος και να στρέψουμε την προσοχή μας στην κοινωνική συνοχή. Να μην ξεφύγει περισσότερο η υπόθεση.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ