Σκουρλέτης: Είμαστε αντίθετοι με τη βία

Σκουρλέτης: Είμαστε αντίθετοι με τη βία

«Πάντοτε ήμασταν ξεκάθαροι ότι οι επιλογές μας είναι αντίθετες με τις επιλογές της βίας και σαν αντίληψη και σαν κοσμοθεωρία», σχολίασε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξη του.

Ο Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha τονίζοντας μεταξύ άλλων την «πραγματική απομόνωση της θεωρίας των δύο άκρων από το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας».

«Είναι πολύ επικίνδυνο να προσπαθείς να αξιοποιήσεις φαινόμενα βίας για να ενοχοποιήσεις τις κοινωνικές αντιστάσεις», πρόσθεσε, ενώ υποστήριξε ότι «η αύξηση της Χρυσής Αυγής τροφοδοτήθηκε σε μεγάλο βαθμό από την ίδια τη μνημονιακή πολιτική».

Όπως τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, «ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην κοινωνία έχει μια πολύ μεγαλύτερη καταγραφή απ’ αυτή που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις».

Σχετικά με το θέμα που των παρακολουθήσεων, ο κ. Σκουρλέτης είπε:

«Αποδεδειγμένα στην Ελλάδα έχουν γίνει κατά καιρούς παρακολουθήσεις. Και υπάρχουν βουλευτές του ίδιου του κυβερνώντος κόμματος που καταθέτουν σχετικές ερωτήσεις. Υπάρχουν αρχηγοί άλλων κομμάτων που λένε ότι γνωρίζουν τους κοριούς της ΕΥΠ που παρακολουθούν βουλευτές».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ