Συμβόλαια θανάτου για υπουργούς

Συμβόλαια θανάτου για υπουργούς

Εντυπωσιακές πληροφορίες έχουν περιέλθει στο Μαξίμου, προερχόμενες από τις φυλακές Κορυδαλλού, περί ύπαρξης συμβολαίων θανάτου με στόχο υπουργούς της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», σύμφωνα με αυτές, μέσα στις φυλακές «κυκλοφορούν» συμβόλαια θανάτου μεταξύ των βαρυποινιτών, με εν δυνάμει στόχους τους δύο υπουργούς που συνδέονται με όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για τη στοιχειοθέτηση της κατηγορίας της εγκληματικής οργάνωσης κατά της Χρυσής Αυγής, την εξάρθρωση της, τη σύλληψη βουλευτών της και τον χαρακτηρισμό της ως εκτός νόμου.

Δηλαδή, στόχος των συμβολαίων θανάτου είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου και ο υπουργός Προστασίας του πολίτη, Νίκος Δένδιας. Τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί μέχρι τώρα αναφέρουν επίσης ότι ως εκτελεστικό όργανο αναζητείται αλλοδαπός, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι Βαλκάνιος.

Αμφίδρομη σχέση

Το γεγονός ότι στοχοποιούνται οι δύο συγκεκριμένοι υπουργοί, αναγκάζει την κυβέρνηση να εξετάσει και το ενδεχόμενο να συνδέεται η πληγείσα Χρυσή Αυγή με τη συγκεκριμένη συνωμοσιακή προετοιμασία. Επιπλέον λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψιν η σχέση που είχαν αναπτύξει μέλη του δυναμικού πυρήνα του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου με έγκλειστους του Κορυδαλλού και μάλιστα βαρυποινίτες.

Αυτή η αμφίδρομη σχέση ασφαλώς και διευκολύνει την εφαρμογή ενός σχεδίου τρομοκρατικού χτυπήματος κατά κυβερνητικών μελών, με δεδομένο μάλιστα ότι οι έγκλειστοι του Κορυδαλλού τις περισσότερες φορές εξακολουθούν να κινούν τα νήματα ακόμη και μέσα από τις φυλακές, ενώ πλέον οπλοστάσια ολόκληρα, τα οποία διαθέτουν και τα μέλη του υποκόσμου, αλλά και η Χρυσή Αυγή, κυκλοφορούν ελεύθερα.

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ