ΦΩΤΟ-Το γραφείο του Βαρβιτσιώτη

ΦΩΤΟ-Το γραφείο του Βαρβιτσιώτη

Δείτε τη φωτογραφία από το εσωτερικό του πολιτικού γραφείου του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη μετά την επίθεση που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ομάδα κουκουλοφόρων έριξε εύφλεκτο υγρό στο ισόγειο του κτιρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία του υπουργού και έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

«Η άνανδρη και τρομοκρατική επίθεση, όπως η σημερινή, από κουκουλοφόρους στο πολιτικό μου γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ήταν μέσα συνεργάτες μου, εμπεριέχει ξεκάθαρα πολιτικά χαρακτηριστικά», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για την εμπρηστική επίθεση που έγινε νωρίτερα σήμερα στο πολιτικό του γραφείο.

«Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες, από όπου και αν προέρχονται. Θέτουν σε κίνδυνο τη Δημοκρατία και τους πολίτες. Σε ό,τι με αφορά δε με πτοούν. Με δυναμώνουν, ώστε να συνεχίσω να υπηρετώ τη Δημοκρατία, τους Πολίτες και την Πατρίδα μου. Ευχαριστώ την Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα για την έγκαιρη και άμεση επέμβασή τους» συμπλήρωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Διαβάστε επίσης:

 

Επίθεση στο γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ