ΣΥΡΙΖΑ: Γίνονται σήμερα υποκλοπές;

ΣΥΡΙΖΑ: Γίνονται σήμερα υποκλοπές

Με μια ανακοίνωση που ενισχύει την αποκάλυψη της Realnews o ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται στην κυβέρνηση και ζητά ξεκάθαρη απάντηση σε σχέση με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις.

«Οι σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου επαναφέρουν ένα θέμα μέγιστης πολιτικής σημασίας στο οποίο καλείται να απαντήσει η κυβέρνηση χωρίς μισόλογα», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Τα αναπάντητα ερωτήματα για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις που προκύπτουν τόσο από τις δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη για κοριούς της ΕΥΠ και την προσπάθεια εμπλοκής βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από την ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Άρη Σπηλιωτόπουλου για τη δράση της ΕΥΠ, αναδεικνύουν ένα μείζον θέμα δημοκρατίας».

«Πραγματοποιούνται σήμερα υποκλοπές συνομιλιών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και άλ��ων κομμάτων; Σε αυτό χρειάζεται μια ξεκάθαρη απάντηση και όχι ήξεις αφίξεις και ανούσια ευφυολογήματα. Σήμερα κιόλας πρέπει να απαντηθεί με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο αυτό το ερώτημα, ειδάλλως η κυβέρνηση είναι πολλαπλά έκθετη», ξεκαθαρίζει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου η οποία τέλος τονίζει:

«Ο έλεγχος της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής από το κοινοβούλιο συνιστά αυτονόητη δημοκρατική δικλείδα σε κάθε ευνομούμενη Πολιτεία. Η ανεξέλεγκτη δράση τέτοιων μηχανισμών γεννά το φόβο προβοκάτσιας και υπονομεύει τα θεμέλια της δημοκρατίας μας».

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ