Σκουρλέτης: Πολιτική υποκρισία και αναξιοπιστία

Σκουρλέτης: Πολιτική υποκρισία και αναξιοπιστία

Για την επιλογή της συγκυβέρνησης να μην συζητηθεί η στη Βουλή, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που οδήγησε στο κλείσιμο της ΕΡΤ, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

«Η επιλογή να μην συζητηθεί στη Βουλή η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που οδήγησε στο κλείσιμο της ΕΡΤ είναι ένα δώρο της ΝΔ προς το ΠΑΣΟΚ, ώστε να κρυφτεί και μην να πάρει θέση σε αυτήν την πραξικοπηματικού χαρακτήρα κίνηση που έκλεισε τη δημόσια ΕΡΤ και τραυμάτισε την ενημέρωση και τη δημοκρατία», σχολίασε αρχικά ο κ. Σκουρλέτης και συνέχισε:

«Η στάση αυτή των δυο κυβερνητικών εταίρων απαξιώνει τις ήδη τραυματισμένες διαδικασίες του κοινοβουλίου και αποκαλύπτει την πολιτική υποκρισία και αναξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ που έσκιζε «τα ιμάτιά του» όταν η κυβέρνηση κατέβαζε τα ρολά στην δημόσια ραδιοτηλεόραση».

Κλείνοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «η στοιχειώδης δημοκρατική ευαισθησία και τάξη επιβάλλουν την υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ, καθώς και την άμεση συζήτηση στη Βουλή της ΠΝΠ που έριξε «το μαύρο στην ΕΡΤ» και των προτάσεων νόμου που είχαν κατατεθεί για την ακύρωση των συνεπειών της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ