Δούρου: Υποχρέωση να καταθέσουμε την ερώτηση

Δούρου: Υποχρέωση να καταθέσουμε την ερώτηση

 

Για την ερώτηση που κατέθεσε στο Βουλή, μαζί με τον Δημήτρη Τσουκαλά, αναφορικά με το πρωτοσέλιδο της Real news μίλησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm.

«Πρόκειται για μία ερώτηση που ήταν υποχρέωση να καταθέσουμε και αφορά στην στάση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, κατά την πολιτική δολοφονία του Παύλου Φύσσα», ανέφερε η κυρία Δούρου και συμπλήρωσε:

«Είναι φανερό από την μαρτυρία της συντρόφου του, ότι αν οι αστυνομικοί είχαν παρέμβει εγκαίρως δραστικά θα είχε αποφευχθεί η δολοφονία. Το περιστατικό, όπως το περιγράφει η σύντροφος του Φύσσα, αποτυπώνει σε μικρογραφία την παθογένεια των σχέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και της Χρυσής Αυγής».

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ζούμε σε μία χώρα που ξέρουμε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρακολουθείτο και μιλάω για την περίπτωση του Κώστα Καραμανλή» και πρόσθεσε ότι «δεν πέφτουμε από τα σύννεφα σε σχέση με τις παρακολουθήσεις».

Η Ρένα Δούρου σχολίασε και το ταξίδι του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στο Ισραήλ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν κάποια ερωτήματα που δεν αφορούν μόνο το συγκεκριμένο ταξίδι. Τα ερωτήματα που βάζουμε είναι αν αυτό το ταξίδι συντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο που αφορά συνολικά τη σχέση μας με τις χώρες της περιοχής».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την ανάγκη άσκησης μίας «πολυεπίπεδης εξωτερικής πολιτικής» και υπογράμμισε ότι  «ανησυχούμε αν έχουν ληφθεί οι πρόνοιες ούτως ώστε να μην αποξενωθεί η Ελλάδα από παραδοσιακούς συμμάχους».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ