Κατέθεσε ερώτηση 8 φορές ο Καπερνάρος

Κατέθεσε ερώτηση 8 φορές ο Καπερνάρος

 

Όχι μια όχι δύο αλλά οκτώ φορές έχει καταθέσει μια ερώτηση ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, αρχικά προς τον υπουργό Οικονομικών και στη συνέχεια προς τον υπουργό Περιβάλλοντος.

Η ερώτηση δεν συζητήθηκε ούτε σήμερα με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του κ. Καπερνάρου, αλλά και του αντιπροέδρου της βουλής Γιάννη Τραγάκη.

“Θέλω να κάνει ιδιαίτερη μνεία στην επίκαιρη ερώτηση του κ. Καπερνάρου , που απ’ ότι βλέπω την έχει κατεθέσει 8 φορές. Επιφυλάσσομαι προσωπικά την επόμενη φορά ο υπουργός να είναι εδώ να απαντήσει” επεσήμανε. 

 

“Τέσσερις φορές αρνήθηκε ο κ. Στουρνάρας να προσέλθει. Με παραπλανητικό πνεύμα έβαζε τους συνεργάτες του να λένε ότι δεν μπορούσε να προσέλθει να απαντήσει διότι κάθε φορά επικαλείτο και ένα πρόβλημα. Την πέμπτη φορά έστειλε επιστολή και λέει ότι είναι αναρμόδιος. Αυτό το λέω για να τον εκθέσω. Και τελικά ο κ.Ασημάκης Παπαγεωργίου τη μια είπε ότι απουσιάζει, την άλλη ότι ήταν ανέτοιμος και περιμένουμε πότε θα έρθει να μας απαντήσει”, τόνισε από την πλευρά του ο κ. Καπερνάρος.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ