Ο Σταθάκης για τα Sprider Stores

Ο Σταθάκης για τα Sprider Stores

Ο υπεύθυνος του τομέα ανάπτυξης της κοινοβουλευτικής ομάδας ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το κλείσιμο της αλυσίδας Sprider Stores.

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

“Το λουκέτο της αλυσίδας καταστημάτων Spider Stores και οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και άλλες αλυσίδες εμπορικών καταστημάτων αποτελούν την τελευταία σκηνή στο εξελισσόμενο δράμα του «success story» της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά.

Η, κατά το παρελθόν δυναμική, επιχείρηση πλήγηκε όπως και το σύνολο της ελληνικής οικονομίας από την κρίση, αλλά η χαριστική βολή ήρθε από την αδυναμία της να αντλήσει κεφάλαια από το εγχώριο τραπεζικό σύστημα, προσθέτοντας έτσι τους εναπομείναντες εργαζομένους της στις ατελείωτες λίστες των απολυμένων των μνημονίων, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση πρέπει να πάρουν τα δεδουλευμένα τους.

Η ακραία πολιτική λιτότητας και η πλήρως ανορθολογική και αντι-αναπτυξιακή πολιτική που ασκείται σε σχέση με το τραπεζικό ζήτημα οδηγεί την μια μετά την άλλη ελληνική επιχείρηση σε αδιέξοδο. Είναι πλέον σαφές, ότι μόνο ελπίδα για την ελληνική οικονομία είναι μια αριστερή κυβέρνηση που θα έρθει σε απόλυτη ρήξη με τις ασκούμενες «μνημονιακές συνταγές»”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ