Μαριάς για Χ.Α.:Υπήρξε τεράστια ανοχή

Μαριάς για Χ.Α.:Υπήρξε τεράστια ανοχή

 

“Υπήρξε μια τεράστια ανοχή από την πλευρά της κυβέρνησης απέναντι στη Χρυσή Αυγή, στις δεκάδες φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις που έγιναν απέναντι σε Έλληνες πολίτες και σε μετανάστες” τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς μετά το τέλος της κατάθεσής του στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή.

 

“Μας ανησυχεί πάρα πολύ το ότι υπάρχει τεράστια διείσδυση της Χρυσής Αυγής μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. και αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, διότι θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί κίνδυνο για την ίδια τη Δημοκρατία” επισημαίνει ο κ. Μαριάς.

 

“Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως και κάθε πολίτης, στηρίζουμε αποφασιστικά τις προσπάθειες και τις ενέργειες που κάνει η ελληνική Δικαιοσύνη και θεωρούμε ότι πρέπει να εφαρμοστεί τάχιστα το κράτος δικαίου και να επιβληθούν ποινές σε όσους βεβαίως αποδειχθεί ότι εμπλέκονται και ότι έχουν διαπράξει ποινικά αδικήματα. Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα, γιατί η Δικαιοσύνη πρέπει να λειτουργήσει ανεπηρέαστα και να εφαρμοστεί το κράτος δικαίου” υπογραμμμίζει.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ