Συνάντηση Βενιζέλου-Μπουσάτι

Συνάντηση Βενιζέλου-Μπουσάτι

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Υπουργική Εβδομάδα της 68ης Γ.Σ Ο.Η.Ε, θα συναντηθεί με τον Αλβανό ομόλογό του, Ντιτμίρ Μπουσάτι, στη Νέα Υόρκη.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Υπουργική Εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε. στη Νέα Υόρκη, θα έχει συνάντηση, αύριο στις 12:00 (τοπική ώρα) με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας, Ντιτμίρ Μπουσάτι.

Κατόπιν, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στις 13.15 (τοπική ώρα), θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας που διοργανώνει ο Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε κ. Μπαν Κι Μουν προς τιμήν των Επικεφαλής των Αντιπροσωπειών.

Ακολούθως, στις 15.15 (τοπική) θα λάβει μέρος στη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Κάθριν Άστον.

Στη συνέχεια, ο κ. Βενιζέλος θα απευθύνει ομιλία, στις 16.30 (τοπική ώρα), στο Πολιτικό Φόρουμ Υψηλού Επιπέδου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Τέλος, στις 19.00 (τοπική ώρα), ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους ελληνικών ομογενειακών οργανώσεων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ