Γκιουλέκας:Κατά φαντασίαν δήμαρχος ο Μπουτάρης

Γκιουλέκας:Κατά φαντασίαν δήμαρχος ο Μπουτάρης

 

Επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο και υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Γκιουλέκας, χαρακτηρίζοντας τον Γιάννη Μπουτάρη «κατά φαντασίαν δήμαρχο».

 

“Ο δήμαρχος πρωτίστως οφείλει να δίνει λόγο για όσα πράττει – και, κυρίως, για όσα… δεν πράττει – και όχι να παριστάνει απλώς τον σχολιαστή της πολιτικής. Αυτό που θα ενδιέφερε τους Θεσσαλονικείς είναι να δουν τον Γιάννη Μπουτάρη να απολογείται και να δίνει λόγο για τα σοβαρά προβλήματα της πόλης, στα οποία η διοίκησή του έχει να επιδείξει μηδενικά αποτελέσματα… Όπως θα τους ενδιέφερε να δώσει λόγο για όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις του που πήγαν περίπατο!” τονίζει ο κ. Γκιουλέκας κάνοντας λόγο για ανυπαρξία έργου, ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, αναποτελεσματικότητα, αλαζονική συμπεριφορά .

 

“Παρά την πρωτοφανή ασυλία που απολαμβάνει από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, οι θεσσαλονικείς γνωρίζουν και βιώνουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη. Και αυτή δεν επικαλύπτεται με επικοινωνιακού τύπου τεχνάσματα. Εμείς πάντως υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Μπουτάρης, προεκλογικά, μιλούσε για ένα… όραμα που είχε για την Θεσσαλονίκη! Μέχρι στιγμής το μόνο που… απολαμβάνουν οι θεσσαλονικείς είναι μια βρώμικη πόλη, η καθαριότητα της οποίας στηρίζεται μόνο στις φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον Δήμο… Αυτό είναι το όραμα για το οποίο μιλούσε προεκλογικά ο Γιάννης Μπουτάρης! Προφανώς ο άνθρωπος ζει στο όραμά του… Μην τον ξυπνάτε!”, επισημαίνει, προσθέτοντας:

 

“Τέλος, δεν μπορούμε να ανεχθούμε μαθήματα πολιτικής συμπεριφοράς από τον άνθρωπο που διέτρεξε όλο το πολιτικό φάσμα, από το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ, τις σκληρές νεοφιλελεύθερες τάσεις, τον άνθρωπο που η πολιτική του διαδρομή θυμίζει εκκρεμές που ταλανίζεται από το ένα άκρο στο άλλο – τώρα δε ζητεί και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας-. Είναι ο μόνος χώρος στον οποίο ως τώρα δεν είχε καταφύγει. Τώρα το κάνει κι αυτό”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ