Αντωνίου: Δεν φοβάμαι τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής

Αντωνίου: Δεν φοβάμαι τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής

Η βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Αντωνίου, μίλησε στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στον Γράμμο και στο Βίτσι στο μνημόσυνο αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού όταν κατέθεσε στεφάνι και αποδοκιμάστηκε από στελέχη της Χρυσής Αυγής.

«Τα τελευταία χρόνια, κάποιοι χρυσαυγίτες προσπαθούν να καπηλευθούν αυτό το ιστορικό γεγονός. Εγώ ανέβηκα στην εξέδρα και εκεί υπήρχε πολύ έντονη αποδοκιμασία από χρυσαυγίτες», εξήγησε η κ. Αντωνίου και συνέχισε:

«Δεν φοβάμαι τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, πόσο μάλλον όταν η καθοδήγηση γίνεται από βουλευτή της, του κυρίου Παναγιώταρου. Δεν τους φοβάμαι αλλά δεν τους επιτρέπω να καπηλεύονται την ιστορία του τόπου».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν η Χρυσή Αυγή έχει κυβερνητικές φιλοδοξίες και για το αν θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί τους η Νέα Δημοκρατία, η κ. Αντωνίου σχολίασε:

«Θεωρώ ότι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους κυβερνητικές φιλοδοξίες. Η Νέα Δημοκρατία, δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί τους».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ