Μιχελάκης: Διαρθρωτικό μέτρο η κινητικότητα

Μιχελάκης: Διαρθρωτικό μέτρο η κινητικότητα

Ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, με αφορμή το θέμα της κινητικότητας – διαθεσιμότητας.

«Το υπουργείο εσωτερικών έχει βάλει τους σχολικούς φύλακες για τον Ιούλιο και τους δημοτικούς αστυνομικούς για τον Σεπτέμβριο. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να προχωρήσει η αξιολόγηση για να μπορέσει να γίνει μια ενδοδημοτική κινητικότητα. Να μπορέσουμε να καταγράψουμε τις ανάγκες των υπηρεσιών έτσι ώστε καλύπτοντας τα κενά να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων ο κ. Μιχελάκης και συνέχισε:

«Καταλαβαίνουν πια όλοι ότι θα πρέπει η αξιολόγηση να χρησιμοποιηθεί σαν εργαλείο για την αξιολόγηση των δομών της τοπικής αυτοδιοίκησης».

«Οι οριζόντιες περικοπές είναι και άδικες και δεν φέρνουν και κανένα αποτέλεσμα. Την κινητικότητα πρέπει να τη δούμε σαν ένα διαρθρωτικό μέτρο», συμπλήρωσε ο κ. Μιχελάκης και πρόσθεσε:

«Αυτή η χώρα ματώνει εδώ και τρία χρόνια. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε τα πρώτα αχνά δείγματα ότι οι θυσίες δεν πάνε χαμένες. Ελπίζουμε ότι το 14 επιτέλους θα αρχίσει να έρχεται η ανάκαμψη και η ανάπτυξη».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ