Απάντηση Καράογλου στον Μπουτάρη

Απάντηση Καράογλου στον Μπουτάρη  

Στις χθεσινές αναφορές του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στην 78η ΔΕΘ, που είπε ότι «δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να έρχεται σαν κλέφτης, επειδή φοβάται τις αντιδράσεις», απάντησε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

«Η ‘σταθερότητα’ των απόψεων του κ. Μπουτάρη είναι γνωστή στο πανελλήνιο. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που ενώ πέρυσι δήλωνε, παραμονές της 77ης Δ.Ε.Θ., ότι ‘η πολιτική ηγεσία της χώρας είναι ανεπιθύμητη στη Θεσσαλονίκη’, στη συνέχεια ως άλλος … ακροβάτης απόψεων έσπευσε να διατυμπανίσει ότι ‘οι πολιτικοί είναι ευπρόσδεκτοι και πιο ευπρόσδεκτος από όλους ο πρωθυπουργός» επεσήμανε ο κ. Καράογλου.

«Χθες» πρόσθεσε, «διεκδικώντας άλλα 15 λεπτά δημοσιότητας και χαρίζοντας απλόχερα βαρύγδουπους τίτλους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστήριξε ότι ‘δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός να έρχεται σαν κλέφτης επειδή φοβάται τις αντιδράσεις’, τονίζοντας μάλιστα ότι κάτι τέτοιο αποτελεί ‘προσβολή’ στο προσωπικό του ήθος. Μια από τα ίδια λοιπόν, μέχρι φυσικά να αλλάξει για πολλοστή φορά γνώμη. Τέτοιου είδους δηλώσεις προσβάλουν το ήθος των Θεσσαλονικέων, την ίδια την πόλη, αποπνέουν γραφικότητα και κουράζουν, διότι οι Θεσσαλονικείς έχουν πάψει εδώ και καιρό να γιορτάζουν την … αγία Αμνησία. Έχουν μνήμη και ξέρουν να κρίνουν», κατέληξε ο υπουργός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ