ΒΙΝΤΕΟ-Κουκουλόπουλος:Μας ενόχλησε η δήλωση Στουρνάρα

ΒΙΝΤΕΟ-Κουκουλόπουλος:Μας ενόχλησε η δήλωση Στουρνάρα

 

Αιχμές κατά του Γιάννη Στουρνάρα άφησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών στη Real News.

Μιλώντας στη βουλή ο κ. Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε στην τροπολογία για τους πλειστηριασμούς λέγοντας: “Tην 31η ιουλίου πρώτoι εμείς πήραμε καθαρή θέση στο ζήτημα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας. Οι εξελίξεις δείχνουν ότι αυτό το μήνυμα έγινε αποδεκτό. Πιστεύω ότι η τροπολογία που θα έρθει για την παράταση (της απαγόρευσης των πλειστηριασμών) πρέπει να συνοδευτεί από πολύ συγκεκριμένα στοιχεία. Μας ενόχλησε πάρα πολύ, ιδιαίτερα στο ΠΑΣΟΚ, η αναφορά του υπουργού Οικονομικών περί κατάρρευσης των τραπεζών εάν δεν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί. Πρώτα απ’ όλα απαιτείται ιδιαίτερος σεβασμός στους Έλληνες πολίτες που πληρώνουν τα δεκάδες δισεκατομμύρια που απαιτούνται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών”.

Δεύτερον, τόνισε, απαιτείται “σεβασμός στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ που μόνη της σήκωσε τα προηγούμενα τρία χρόνια το βάρος για την ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και υπέστη τα πάνδεινα και αποδεκατίστηκε με την αφετηρία την ψήφο που είχε δώσει μόνη της η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ τον Αύγουστο του 2011”

“Δεν δεχόμαστε υποδείξεις ούτε από τον υπουργό Οικονομικών ούτε από κανέναν”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουκουλόπουλος, επισημαίνοντας ότι όταν έρθει η τροπολογία για την παράταση των πλειστηριασμών είναι απαιτητό να υπάρχουν στην διάθεση της εθνικής αντιπροσωπείας και όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για να μιλήσουμε καθαρά και με σαφήνεια για το πώς βλέπουμε αυτό το ζήτημα”. “Και να μην απειλεί ο ένας και ο άλλος”, πρόσθεσε.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ