ΒΙΝΤΕΟ-Ο Αθανασίου στη Λέσβο

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Αθανασίου στη Λέσβο

Με την παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου και με κάθε λαμπρότητα, γιορτάστηκαν σήμερα στα Κεραμειά της Λέσβου τα 40 χρόνια από την ανέγερση του εξωκκλησίου Άγιος Γεώργιος, που έγινε από την οικογένεια Παυλιδέλλη.

Στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν, επίσης, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Βογιατζής, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Κώστας Μουτζούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Ηρακλής Βερβέρης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λέσβος, Δημιουργική Πορεία», Παντελής Πατερέλλης και πλήθος κόσμου.

 

Αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, βραβεύτηκε, όπως κάθε χρόνο, από την οικογένεια Παυλιδέλλη, ο μαθητής που αρίστευσε στη σχολική χρονιά που μας πέρασε.

Την απονομή του βραβείου στο μαθητή έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε δεξίωση για όλους τους προσκεκλημένους.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα αδέλφια Πέτρος, Βασίλης και Παναγιώτης Παυλιδέλλης, που οικοδόμησαν, πριν 40 χρόνια, το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, διαπρέπουν στην Αθήνα ως επιστήμονες, ενώ βρίσκονται συνέχεια στην ιδιαίτερη πατρίδα τους τη Λέσβο και, ιδιαίτερα, τα Κεραμειά, τα οποία βοηθούν, όποτε και όταν χρειαστεί.

 

Πηγή: Lesvosnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ