Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για τη ρύθμιση

Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για τη ρύθμιση

Την ικανοποίησή του εκφράζει το ΠΑΣΟΚ για τη ρύθμιση, που ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας με την οποία οι επιχειρήσεις που χρωστούν ασφαλιστικές εισφορές για το 2013, μπορούν να τις εξοφλούν σε 12 δόσεις.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι όλο το προηγούμενο διάστημα με συνεχείς παρεμβάσεις εντός και εκτός Βουλής είχε ζητήσει να εφαρμοσθεί ανάλογη ρύθμιση. Αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του «για την αποδοχή, έστω και εκ των υστέρων» αυτή της ρύθμισης, που αποτελεί «μέρος των προτάσεών μας», το ΠΑΣΟΚ ζητεί αυτή να ισχύσει για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και όχι μόνο για το ΙΚΑ.

Επιπλέον, τονίζει πως «η απόφαση αυτή διευκολύνει σε ένα βαθμό και τη γενικότερη ρύθμιση για τις οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές, η οποία ως τώρα δεν προχωρούσε ικανοποιητικά».

Σημειώνεται επιπλέον στην ανακοίνωση, ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες για να γίνουν αποτελεσματικότερες οι ρυθμίσεις των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Αύριο στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, με τους υπουργούς και τους υφυπουργούς του Κινήματος που είναι μέλη της κυβέρνησης.

Νωρίτερα, στις 11:00, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας με θέματα: Την κατάθεση του σχεδίου νόμου για το τεχνικό λύκειο, την προετοιμασία για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, και δημοσιεύματα για αλλαγή τρόπου εισαγωγής στα Ανώτατα Ιδρύματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ