Μετά το PSI ο Νίμιτς…

Στην ατζέντα “μπαίνει” το θέμα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, με αφορμή την επίσκεψη του Ειδικού Διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 10 το πρωί, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα, στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

Στην ανακοίνωση τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και του υπουργείου Εξωτερικών δεν αναφέρεται θέμα συνάντησης. Ωστόσο πιθανολογούμε ότι θα έχει θέμα την ονομασία της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχει διατελέσει επί χρόνια υπουργός Εξωτερικών και γνωρίζει καλά το θέμα και ίσως η συνάντηση τους δεν είναι τυχαία, δεδομένου ότι λίγο αργότερα ο Σταύρος Δήμας θα συναντηθεί με τον Ειδικό Διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς..

Στο ενδιάμεσο, θα προηγηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα στις 12. Ενώ, μετά το γεύμα εργασίας που θα έχει Δήμας-Νίμιτς, ο πρωθυπουργός θα έχει “τετ-α-τετ” με τον Ειδικό Διαμεσολαβητή του ΟΗΕ.

σχολίασε κι εσύ