Κακλαμάνης: Την απάντηση θα την δώσει το ΣΔΟΕ

Κακλαμάνης: Την απάντηση θα την δώσει το ΣΔΟΕ 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Ελισάβετ Σαλαμάρα, για το «παρών» που ψήφισε στην τροπολογία του υπουργείου Παιδείας αλλά και τις αποκαλύψεις της Real News, για το Ίδρυμα Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.

«Είναι αυτονόητο να γίνονται τέτοιοι έλεγχοι. Σας υπενθυμίζω ότι και το όνομα το δικό μου ήταν πρωτοσέλιδο στη Real News. Τα δημόσια πρόσωπα και τέτοιου είδους ιδρύματα ελέγχονται», είπε ο κ. Κακλαμάνης για το Ίδρυμα Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, ενώ σχετικά με την απάντηση του πρώην πρωθυπουργού επισήμανε:«Είναι λάθος. Η απάντηση πρέπει να έρθει από το υπουργείο Οικονομικών. Εξ’ αλλού το ρεπορτάζ σας δεν καταλήγει στο ότι έχει πρόβλημα, λέει ότι ελέγχεται».

«Εγώ δεν παριστάνω τον επαναστάτη. Ήταν κίνηση απάντηση σε κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ, όταν άκουσα εκπρόσωπο της κυβέρνησης να ψελλίζει στη βουλή, προκειμένου να δικαιολογήσει την τροπολογία τη γνωστή, ότι το κάνουμε γιατί μας το ζήτησε η Τρόικα, γιατί είχαμε κάνει λάθος στην πρόσθεση», είπε ο κ. Κακλαμάνης εξηγώντας  το «παρών» που ψήφισε πριν από λίγες ημέρες σε τροπολογία του υπουργείου Παιδείας.

 

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ