Παυλόπουλος: Συνήθισε χωρίς έλεγχο ο Παπανδρέου

Παυλόπουλος: Συνήθισε χωρίς έλεγχο ο Παπανδρέου

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Ελισάβετ Σαλαμάρα, σχολιάζοντας την συνέντευξη της κ. Ρέντινγκ στην Real News αλλά και την αποκάλυψη της εφημερίδας, σχετικά με το Ίδρυμα Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.

«Η συνέντευξη της αντιπροέδρου της Κομισιόν κ. Ρέντινγκ είναι ίσως η σημαντικότερη συνέντευξη στελέχους της Ευρωπαϊκής επιτροπής που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια», σχολίασε αρχικά ο κ. Παυλόπουλος και συνέχισε:

«Η ευρωπαϊκή ένωση και η ευρωζώνη ήταν παντελώς ανέτοιμη να αντιμετωπίσει μια κατάσταση σαν και αυτή στην οποία βρέθηκε η Ελλάδα».

Όπως είπε ο κ. Παυλόπουλος, «τονίζει το μεγάλο δημοκρατικό έλλειμμα μέσα στο οποίο λειτουργεί αυτή την ώρα η ευρωπαϊκή ένωση. Τα μνημόνια ήταν μια εσφαλμένη συνταγή. Αυτό λέει η κ. Ρέντινγκ» και προσθέτει:

«Με αυτή την πολιτική δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το ευρώ, αυτόν τον παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο, ο οποίος είναι και νομισματικός πόλεμος».

Ο Π. Παυλόπουλος σχολίασε και τις αποκαλύψεις τις Real News για το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου και την αντίδραση του Γ. Παπανδρέου:

«Ο κ. Παπανδρέου, θεωρεί ότι το να υπάρχει ένας έλεγχος σε ότι αφορά και εκείνον είναι κάτι το οποίο είναι έγκλημα καθοσίωσης. Έτσι συνήθισε ο κ. Παπανδρέου. Χωρίς να δέχεται κανέναν έλεγχο να είναι κήνσορας. Τιμητής των πάντων. Ο άνθρωπος ο οποίος έρχεται και λέει «πως κάνατε αυτή την έρευνα», ενώ θα μπορούσε να πει «εγώ θα περιμένω τον έλεγχο».

«Ως αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης περιφερόταν ανά την υφήλιο διασύροντας τη χώρα του».

Ακούστε το ηχητικό: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ