Μητρόπουλος: Δεν πάει άλλο με το μνημόνιο

Μητρόπουλος: Δεν πάει άλλο με το μνημόνιο

 

«Πρέπει άμεσα να αποφασίσουμε ως έθνος, ως λαός να καταγγείλουμε το μνημόνιο και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να αναδιαρθρώσουμε αυτή την χώρα» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος εκτίμησε ότι «έχουμε πιάσει πάτο» και ότι «τα οικονομικά μεγέθη δεν βγαίνουν», ενώ επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση αντί να πει στην τρόικα ότι αυτό το κράτος πρέπει να λειτουργήσει, ενδίδει και δέχεται να υλοποιηθεί όλο το ακραίο σενάριο της τρόικας, να πάμε σε ένα μικρό κράτος στα χέρια των δανειστών, χωρίς κοινωνικές υπηρεσίες».

«Οι κυβερνώντες προσποιούνται ότι μάχονται μία χαμένη υπόθεση. Δεν πάει άλλο με το μνημόνιο. Δεν γίνεται τίποτα αν δεν καταγγείλουμε το μνημόνιο και αν δεν πάμε στους δανειστές να τους πούμε, “κύριοι, αυτό που μας πλασάρετε ως σωτήριο είναι η απόλυτη καταστροφή”», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι  «οι κυβερνώντες δεν έχουν αντιληφθεί τον κατήφορο που μας έχουν φέρει, την ολοκληρωτική καταστροφή που επιταχύνεται από την πολιτική που ασκούν».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ