Καπερνάρος: Μαθήματα πατριωτισμού από τον διεφθαρμένο Σόιμπλε

Καπερνάρος: Μαθήματα πατριωτισμού από τον διεφθαρμένο Σόιμπλε

 

Πυρά κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αλλά και εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και του Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο Βασίλης Καπερνάρος.

«Μαθήματα πατριωτισμού παρέδωσε χθες ο διεφθαρμένοςΓερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στους Κυβερνώντες πολιτικούς νάνους, υπερασπιζόμενος με σθένος, αυτοπεποίθηση και τόλμη, στην δική μας «έδρα», τα συμφέροντα της πατρίδας του. Έτσι φέρονται οι πολιτικοί άνδρες κύριε Σαμαρά και κύριε Στουρνάρα, υπερασπίζονται την πατρίδα τους ακόμα και ελλείψει επιχειρημάτων! », τόνισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόσθεσε:

«Πρέπει κάποια στιγμή να επιλέξετε το πραγματικό σας ρόλο, αν θα συνεχίσετε να παριστάνετε τους χαμηλόβαθμους ευρωπαίους υπαλληλίσκους ή θα γίνετε αρχηγοί και υπερασπιστές των συμφερόντων του λαού σας. Αν συνεχίσετε να ακούτε με το κεφάλι σκυφτό τον κ. Σόιμπλε να διατρανώνει το περιορισμένο της ευθύνης του για το κατάντημα της χώρας σας, θα κληθείτε να απολογηθείτε στην ίδια την ιστορία για το γεγονός ότι μετατρέψατε τα παιδιά μας σε δακτυλοδεικτούμενους υπαίτιους των ευρωπαϊκών δεινών, χωρίς ποτέ να υπερασπιστείτε την αθωότητα και την αξιοπρέπειά τους, ως οφείλατε».

Και κατέληξε ο κ. Καπερνάρος:

«Θα τολμήσει αλήθεια ο κ. Σαμαράς να δώσει το πράσινο φως στον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, να υπογράψει ώστε να ενεργοποιηθεί το άρθρο 923 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και να ξεκινήσει η εκτέλεση της υπ΄αριθμ. 11/2000 αμετάκλητης απόφασης του Αρείου Πάγου, η οποία επιδικάζει περίπου 60-70 εκ., συνυπολογιζόμενων και των τόκων,  στους συγγενείς των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας των πατεράδων του κ. Σόιμπλε, κατά αθώων γυναικόπαιδων στο Δίστομο; Θέλει ή δεν θέλει να εκτελούνται οι αποφάσεις των Δικαστηρίων της χώρας του ο ενδοτικός κ. Σαμαράς;».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ