ΒΙΝΤΕΟ-Καυγάς στη βουλή για τα συνθήματα στο “Αττικόν”

ΒΙΝΤΕΟ-Καυγάς στη βουλή για τα συνθήματα στο “Αττικόν”

 

Σε υψηλούς τόνους απάντησε στον Σίμο Κεδίκογλου ο Νίκος Βούτσης, με αφορμή το σύνθημα «ΕΑΜ,ΕΛΑΣ,Μελιγαλάς» που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ακούστηκε σήμερα στο «Αττικόν» αλλά και στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ παρουσία του Αλέξη Τσίπρα.

«Στην ΕΡΤ ποτέ είτε παρουσία Τσίπρα, είτε παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, είτε παρουσία οποιουδήποτε, ούτε κατ’υπόνοια και κατά πληροφορία μας, δεν ειπώθηκαν συνθήματα σαν αυτό που είπατε. Να ελέγξετε τις πηγές σας. Είμαι αυτήκοος μάρτυρας και δεν υπάρχουν τέτοια συνθήματα», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ αναφερόμενος στο συμβάν στο «Αττικόν», ο κ. Βούτσης επεσήμανε ότι « αν δείτε ο κ. Γεωργιάδης δεν υπαινίσσεται τέτοιο σύνθημα ούτε αναφέρεται τέτοιο σύνθημα. Είστε ο μόνος και ο πρώτος που είπατε ότι αυτό ειπώθηκε στο νοσοκομείο και ότι ειπώθηκε και παρόντος του κ. Τσίπρα στην Αγία Παρασκευή. Αν δεν είστε σίγουρος, είναι προβληματικό να αναφέρεστε σε κάτι τέτοιο γιατί ρίχνετε λάδι στη φωτιά».

 

 

«Ενημερωθείτε, δείτε και τα βίντεο από τις επισκέψεις» ανταπάντησε ο κ. Κεδίκογλου. Ενώ για σήμερα σημείωσε ότι ο ίδιος ο υπουργός Υγείας είπε ότι ακούστηκε αυτό το σύνθημα.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ