ΒΙΝΤΕΟ-Γλέζος:H κυβέρνηση δεν έχει ουσιαστική δεδηλωμένη

ΒΙΝΤΕΟ-Γλέζος:H κυβέρνηση δεν έχει ουσιαστική δεδηλωμένη

 

«Είσαστε αποφασισμένοι αγαπητέ Παντελή να προχωρήσετε σε ουσιαστικούς νόμους, σε μία τηλεόραση και μία ραδιοφωνία που πρέπει να είναι κοινωνική και να μη στερεί από το λαό το αγαθό της πληροφόρησης . Τη θέλετε κομματική, κρατική, τι τη θέλετε;», διερωτήθηκε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος απευθυνόμενος στον υφυπουργό Δημόσιας Τηλεόρασης.

Ο Μανώλης Γλέζος ανέφερε ότι «η κυβέρνηση δεν έχει ουσιαστική δεδηλωμένη, αλλά φαινομενολογική» και πρόσθεσε ότι «βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με το λαό».

«Θέλω να πω στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ που είπε ότι δεν έγινε επέμβαση των ΜΑΤ, υπήρξε επέμβαση των ΜΑΤ. Τα ΜΑΤ που είχαν συγκεντρωθεί  και κρύβονταν στο Νομισματοκοπείο, δεν τολμούσαν και γι’ αυτό δεν έγινε η επέμβαση», επεσήμανε ο κ. Γλέζος και υπογράμμισε:

«Ας αφήσουμε λοιπόν τις δήθεν απόψεις, όπως παρουσιάζονται από δω και από κει. Η αντίδραση του λαού υπήρξε και κανείς δεν μπορεί να το ξεχάσει».

Παράλληλα, απαντώντας στον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη ο οποίος, όπως είπε, «ρώτησε τι συζητήσαμε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον Αλέξη Τσίπρα», τόνισε: «Γιατί θέλει να μάθει τι είπαμε ιδιαιτέρως; Θέλω να μου πει γιατί ρωτάει και μετά θα του δώσω απάντηση. Αν προσέξει καλά το Δελτίο μας θα δει τι ακριβώς είπαμε».

 

Δείτε το βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ