Άδωνις: Έκφραση βίας από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο

Άδωνις: Έκφραση βίας από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο

Για «έκφραση βίας από συγκεκριμένο πολιτικό λόγο» μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε από εργαζόμενους του νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο υπουργός Υγείας σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM αναφέρθηκε σε μια «φασιστική μειοψηφία δεν πρόκειται να με κάνει να υποχωρήσω από το να κάνω το καθήκον μου».

Ο κ. Γεωργιάδης περιγράφοντας το περιστατικό είπε ότι εργαζόμενοι του Αττικόν, από κοινού με «διάφορους περιφερόμενους» είχαν συγκεντρωθεί έξω από αυτό και για το λόγο αυτό η αστυνομία του πρότεινε να πάει στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου από άλλη διαδρομή, ωστόσο εκείνος επέλεξε να κατέβει από το αυτοκίνητο και να συνομιλήσει με τους συγκεντρωμένους.

«Μόλις κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο πετάξανε έναν καφέ παρόλα αυτά συνεχίσαμε πολύ ήρεμα και μιλήσαμε με τους εργαζόμενους. Φωνάζανε κάτι συνθήματα», είπε, τονίζοντας ότι κάποιοι τον έσπρωξαν και τον  χτύπησαν.

«Δεν τους φοβάμαι», είπε χαρακτηριστικά  «Πιστεύω ότι στη χώρα αυτή έχουμε όλοι δικαίωμα να πούμε τη γνώμη μας», εκφράζοντας ταυτόχρονα τη θλίψη του γιατί κάποιοι άνθρωποι «νομίζουν ότι έχουν την ιδιοκτησία του νοσοκομείου».

«Είναι αδιανόητο να απαγορεύουν στον υπουργό να επισκεφθεί ένα νοσοκομείο το οποίο είναι υπό την εποπτεία του, αλλά και να ασκούν βία πάνω στον υπουργό» πρόσθεσε λέγοντας ότι δεν κρατά κακία:  «Και αύριο να θέλει ο σύλλογος να έρθει στο γραφείο μου να μου πουν τα προβλήματά τους ξεχνώ και τη μπουνιά και τον καφέ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ