Προβληματισμός στην Ιπποκράτους για τον Κουκουλόπουλο

Προβληματισμός στην Ιπποκράτους για τον Κουκουλόπουλο

 

Αμηχανία και προβληματισμός επικρατεί στην Ιπποκράτους μετά την καταψήφιση του άρθρου 81 για τη δημοτική αστυνομία από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλο. Λιγότερος προβληματισμός υπάρχει για τον Απόστολο Κακλαμάνη ο οποίος απουσίαζε από την ψηφοφορία. 

Σύμφωνα με το MEGA, μετά το αποτέλεσμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έλεγαν στον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι πρέπει να διαγραφεί ο κ. Κουκουλόπουλος, δεδομένου ότι είναι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Άλλα στελέχη έλεγαν να μην τον διαγράφει, αλλά υπογράμμιζαν ότι δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Ο κ. Βενιζέλος επιφυλάχθηκε να απαντήσει και δεν αναμένεται να έχουμε κάποια απόφαση απόψε.

Πάντως, όλο το απόγευμα η δυσφορία ήταν έντονη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Βενιζέλος , ο οποίος βρισκόταν σε εκδήλωσε του ΙΣΤΑΜΕ, βγήκε από την αίθουσα δύο φορές για να ενημερωθεί από τους συνεργάτες του για την αλλαγή στάσης του κ. Κουκουλόπουλου. Σε κάθε περίπτωση στο ΠΑΣΟΚ αιφνιδιάστηκαν και θεωρούσαν ότι ο βουλευτής Κοζάνης δεν θα το τραβήξει μέχρι το τέλος. 

Γύρω στις 10 το βράδυ η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ συνεδρίασε σε μία αίθουσα της βουλής και σε αυτή την συνεδρίαση οι τόνοι ήταν πολύ υψηλοί.  Πολλοί βουλευτές είπαν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν διαπραγματεύτηκε σε αυτό το νομοσχέδιο και ότι οι βουλευτές της ΝΔ ό,τι βέτο έθεσαν, το κέρδισαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ