Ο Άρης στο Μαξίμου

Ο Άρης στο Μαξίμου

Την (πίσω) πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε το πρωί της Δευτέρας ο Αρης Σπηλιωτόπουλος και είχε συνάντηση για αρκετή ώρα, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Δεν είναι συχνό φαινόμενο ο κ. Σπηλιωτόπουλος να περνά την πύλη του Μαξίμου, ούτε βεβαίως να συναντάται με τον Πρωθυπουργό. Οι καιροί, βλέπετε, με το πολυνομοσχέδιο που φέρνει απολύσεις, μετακινήσεις, μετατάξεις και κυρίως μέτρα, είναι δύσκολοι και οι νύχτες, όπως έλεγε και αείμνηστος Χαρίλαος Φλωράκης, «είναι γκαστρωμένες».

Το ραντεβού, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, κλείστηκε την τελευταία στιγμή και η συζήτηση με τον Πρωθυπουργό αφορούσε τόσο την εσωτερική κατάσταση όσο και την εξωτερική και κυρίως την επίσκεψη του κ. Σαμαρά στον Λευκό Οίκο, στις 8 Αυγούστου.

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος λόγω της συμμετοχής του στις κοινοβουλευτικές επιτροπές του ΝΑΤΟ έχει ταξιδεύσει το τελευταίο διάστημα πολλές φορές στις ΗΠΑ, είχε επαφές με σημαντικούς παράγοντες της αμερικανικής πολιτικής ζωής και αυτός ήταν και ο λόγος που ο κ. Σαμαράς θέλησε να του τις μεταφέρει.

 

Πηγή: tovima.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ