ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Μιχελάκη-Λαφαζάνη

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Μιχελάκη-Λαφαζάνη

 

Για “νέα ρουσφετολογία” έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης απευθυνόμενος στον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

“Η παλιά ρουσφετολογία ήταν να βρούμε μια θέση στο δημόσιο. Τώρα έχει ξεκινήσει  το νέο ρουσφέτι για να παραμείνουμε στο δημόσιο και να μην μπούμε στη διαθεσιμότητα, πρέπει να πάμε να πιάσουμε τον υπουργό για να μας εξαιρέσει”, είπε.

Τα λεγόμενά του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Μιχελάκη ο οποίος εκτός μικροφώνου απάντησε στον κ. Λαφαζάνη.  “Να μιλήσετε στο μικρόφωνο να σας ακούμε.Δεν σας ακούω κ. Μιχελάκη”, σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο διάλογο παρενέβη ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος είπε ότι τον εκπλήσσει η στάση του κ. Μιχελάκη: “Εάν ο υπουργός θέλει να απευθυνθεί στον ομιλητή ζητά την άδεια από το υπουργείο…”

“Ο κανονισμός λέει ότι ο ομιλητής απευθύνεται στον πρόεδρο, δεν παρατήρησα λοιπόν να πείτε στον ομιλητή να απευθύνεται σε εσάς και όχι σε εμένα. Αυτό έπρεπε να του πείτε. Δεν άκουσα  να του κάνετε παρατήρηση”, απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών.

“Εκπλήσσομαι που ένας υπουργός απευθύνεται στο προεδρείο και το εγκαλεί με αυτό τον τρόπο”, ανταπάντησε ο κ. Δραγασάκης.

Για θρασύτητα και αλαζονεία έκανε λόγο ο κ. Λαφαζάνης. “Θρασύτητα και αλαζονεία. Έγινε υπουργός…Ακούστε και κάτι”

“Υπάρχει ένταση άνευ νοήματος” είπε ο κ. Δραγασάκης και κάπου εκεί έληξε το φραστικό επεισόδιο.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ