Βαρβιτσιώτης: Δεν θα κοπεί ούτε μισό ευρώ από τους ένστολους

Βαρβιτσιώτης: Δεν θα κοπεί ούτε μισό ευρώ από τους ένστολους

«Δεν έχει ζητηθεί καμία μείωση προσωπικού στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου», ανέφερε ο υπουργός Μιτλιάδης Βαρβιτσιώτης, διαβεβαιώνοντας ότι «δεν υφίσταται ενδεχόμενο επιπλέον μείωσης μισθών και συντάξεων, ειδικότερα για τους ένστολους».

Κατά τη συνάντηση που είχε με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε: «Θα είμαι απόλυτος σύμμαχός σας, ώστε να μην κοπεί ούτε μισό ευρώ».

«Αν η χώρα έχει κρατηθεί σε περίοδο κρίσης, αυτό οφείλεται στην αυτοθυσία των ενστόλων», σημείωσε, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι τα αποτελέσματα του Λιμενικού και της Αστυνομίας δείχνουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα στο έργο τους από ό,τι προ κρίσης.

Επιπλέον ο υπουργός επανέλαβε την αναγκαιότητα να ολοκληρωθεί η διαδικασία προσλήψεων στο Λιμενικό Σώμα μέσα στο 2013, με τρόπο πλήρους διαφάνειας και αξιοκρατίας ενώ τέλος εξέφρασε τον προσωπικό του στόχο για δημιουργία Ακαδημίας Λιμενικού, καθώς και για θεσμοθέτηση του τρόπου εισαγωγής των επιτυχόντων σε αυτή μέσω πανελληνίων εξετάσεων.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ