ΒΙΝΤΕΟ- Ένταση για την ομιλία Κασιδιάρη

ΒΙΝΤΕΟ- Ένταση για την ομιλία Κασιδιάρη

 

Την αντίδραση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρη Αναγνωστάκη προκάλεσε η αναφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, περί «καραγκιόζηδων και κατάπτυστων νόμων».

Στην ομιλία του επί του πολυνομοσχεδίου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην τροπολογία που κατέθεσε το κόμμα για την φορολόγηση των βουλευτών. Παρουσιάζοντας τρία εκκαθαριστικά πολιτών αλλά και το δικό του, ο κ. Κασιδιάρης τόνισε: «Για να μη βγει κανένας καραγκιόζης να μας αμφισβητήσει, όπως είχαν βγει κάποιοι Νεοδημοκράτες την προηγούμενη φορά που αποκαλύψαμε τους παχυλούς μισθούς, καταθέτω στα πρακτικά τα στοιχεία».

Στη συνέχεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι «η βουλή είναι η καταστροφή της κοινωνίας, ψηφίζει κατάπτυστους νόμους για οικονομούν αυτοί που καταστρέφουν τις ζωές των πολιτών».

 

 

Τα λεγόμενα του Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο οποίος απευθυνόμενος στον Αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιώργο Καλαντζή είπε: «Θεωρώ από την πλευρά σας τουλάχιστον απαράδεκτο να υβρίζεται η βουλή ότι ψηφίζει κατάπτυστους νόμους, να προεδρεύετε και να μην εγκαλείτε τον κ. βουλευτή στην τάξη. Η θέση σας είναι θέση ευθύνης και θα έπρεπε να προστατεύσετε το κύρος του κοινοβουλίου».

Από την πλευρά του ο κ. Καλαντζής του απάντησε:  «Ποτέ δεν θα αποδεχόμουν κρίσεις ότι υπάρχουν καραγκιόζηδες στη Βουλή. Σε μένα τουλάχιστον δεν θα τα λέτε αυτά».   

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ