Ενστάσεις για το πολυνομοσχέδιο από την Μπακογιάννη

Ενστάσεις για το πολυνομοσχέδιο από την Μπακογιάννη

 

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Ντόρα Μπακογιάννη διατύπωσε τις ενστάσεις της επί του πολυνομοσχεδίου, στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Σήμερα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε τη διαφωνία της για τις διατάξεις που καταργούν συγκεκριμένους κλάδους της δημόσιας τεχνικής εκπαίδευσης, αλλά και τη δυσφορία της για την απουσία του υπουργού Παιδείας από την συζήτηση στην Επιτροπή.

«Αφήνουμε μια περιοχή της Ελλάδας όπως τα Γιάννενα με μακραίωνη παράδοση στην αργυροχρυσοχοΐα, χωρίς ειδικευμένους τεχνίτες. Το ίδιο συμβαίνει με τουριστικές περιοχές όπως η Κέρκυρα και η Ρόδος που χρειάζονται ψυκτικούς. Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους, πως το παραγωγικό μοντέλο της χώρας δεν μπορεί να στηρίζεται σε γιατρούς, δικηγόρους και οικονομολόγους» τόνισε μεταξύ άλλων η κυρία Μπακογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, η βουλευτής είπε ανάμεσα σε άλλα ότι «Θα ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο με βαριά καρδιά γιατί είμαστε με την πλάτη στον τοίχο».

Όμως, το πολυνομοσχέδιο συνάντησε την κριτική ενός ακόμη στελέχους της ΝΔ.

“Μεταρρύθμιση σημαίνει σχεδιασμός από το μηδέν, και όχι η κατάργηση ολόκληρων υπηρεσιών, στελεχωμένων κρυστάλλινα απ’ το ΑΣΕΠ”, επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καρασμάνης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ