Παπαμιμίκος Vs Παπαδημούλη

Παπαμιμίκος Vs Παπαδημούλη

Ο νέος Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, τέθηκαν αντιμέτωποι στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Το πολυνομοσχέδιο εμπεριέχει νέα μέτρα, διαψεύδοντας την κυβερνητική προπαγάνδα και μέσα σε αυτά τα μέτρα έχουμε νέες μαζικές απολύσεις. Και φυσικά θα ακολουθήσουν και νέα μέτρα μετά το καλοκαίρι.», τόνισε αρχικά μεταξύ άλλων ο Δ. Παπαδημούλης, με τον κ. Παπαμιμίκο να απαντά:

«Θα πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Έχουμε κάνει όλοι θυσίες, αλλά τώρα είναι η ανάγκη να γίνουν σοβαρές μεταρρυθμίσεις. Το πιο πιθανό είναι μέσα στο 2014 να μην ληφθούν νέα μέτρα».

«Το μαχαίρι στο κόκκαλο δεν μπαίνει σε αυτούς που έχουν και εν πληρώνουν φόρους. Η κυβέρνηση αυτή, το βάζει στον μισθωτό, στον συνταξιούχο, στον μικρομεσαίο, στο άνεργο. Οι αριθμοί είναι αμείλικτη. Η πολιτική του μνημονίου, προκαλεί ύφεση», σχολίασε ακόμα ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Γραμματέας της ΝΔ απάντησε:

«Το ζήτημα είναι να μην κριτικάρουμε χωρίς να προτείνουμε τίποτα. Θα περιμέναμε από την αξιωματική αντιπολίτευση να καταθέσει προτάσεις. Ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από το πρόβλημα των συνιστωσών» και συμπλήρωσε:

«Για κανέναν δεν είναι εύκολη λύση ούτε να απολύει ούτε να μετακινεί».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ