Η Εύη Χριστοφιλοπούλου στον Real Fm

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου στον Real Fm

Η υφυπουργός διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, μίλησε στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, για την κινητικότητα και την διαθεσιμότητα στο δημόσιο.

«Το σχέδιο κινητικότητας και οι αναγκαστικές αποχωρήσεις από το δημόσιο δεν έχουν δημοσιονομικό πρόσημο, διότι έχουμε τον κανόνα ένας προς έναν. Ένας φεύγει, ένας έρχεται», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων η κ. Χριστοφιλοπούλου και συνέχισε:

«Διασφαλίζουμε ότι δεν θα φύγουν περισσότεροι στο δημόσιο. Αυτό το κύμα, θα είναι το τελευταίο που φεύγει, χωρίς τα πλάνα αξιολόγησης των υπουργείων».

«Δεν είναι εύκολες αυτές οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε», είπε ακόμα η κ. Χριστοφιλοπούλου και πρόσθεσε:

«Δεν μπήκα και αποδέχθηκα να είμαι μέλος ατής της κυβέρνησης χωρίς να γνωρίζω τι έχω μπροστά μου. Όσοι υπάλληλοι βγουν στη διαθεσιμότητα θα κριθούν αξιολογικά. Και ο κ. Μητσοτάκης και εγώ, θα πάρουμε αυτή την καυτή πατάτα και θα την πάμε μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό, έτσι ώστε χωρίς κομματικά κριτήρια και με αξιοκρατία και οι υπάλληλοι της ΕΡΤ και οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας να βρουν την καλύτερη θέση και να μπορέσουν να προσφέρουν στο δημόσιο».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ