Τα προαπαιτούμενα τρομάζουν

Τα προαπαιτούμενα τρομάζουν

Καταργήσεις ειδικοτήτων, προσωρινών διαταγών, ένταξη χιλιάδων υπαλλήλων και εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα, απολύσεις, αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού του κατώτατου μισθού και αυστηρές ποινές για γιατρούς και φαρμακοποιούς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε με την μορφή του επείγοντος στη Βουλή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 

Διαβάστε ολόκληρο το σχέδιο νόμου για το πολυνομοσχέδιο

Διαβάστε ολόκληρη την αιτιολογική έκθεση για το πολυνομοσχέδιο

Πρόκειται για το πρώτο σημαντικό crash test της δικομματικής κυβέρνησης που έχει σαφώς μικρότερη κοινοβουλευτική δύναμη σε σχέση με εκείνη που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα λόγω της αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ. 

Το πολυνομοσχέδιο θα συζητηθεί την Πέμπτη στις 10 το πρωί στην αρμόδια επιτροπή στην βουλή και θα ψηφιστεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Τις ημέρες που θα επισκέπτεται την χώρα μας ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε.

Το καλοκαίρι θα είναι ιδιαιτέρως θερμό για την κυβέρνηση καθώς η σύγκρουση με τους συνδικαλιστές αλλά και με τα κόμματα της αντιπολίτευσης αναμένεται να χτυπήσει «κόκκινο». 

Ο πρωθυπουργός έχει τονίσει με κατηγορηματικό τρόπο ότι οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν, ενώ μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ