Αυτός είναι ο Παπαμιμίκος

Αυτός είναι ο Παπαμιμίκος

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος γεννήθηκε στη Λάρισα στις 14 Νοεμβρίου 1979. Το 1998 πέτυχε την εισαγωγή του, μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έπειτα απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές. Έχει παρακολουθήσει κύκλο σπουδών στον τομέα της επικοινωνίας και των ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου Lille III της Γαλλίας, ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του και στη Νομική Επιστήμη.

Αυτό το διάστημα εργάζεται ως ασκούμενος δικηγόρος, ενώ η επαγγελματική του δραστηριότητα ξεκινά το 2003, όταν και ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα της επικοινωνίας και του management.

Στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και το 2010 έγινε ο πρώτος εκλεγμένος από τη βάση πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Κατά τη θητεία του στη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, ταυτίστηκε με τη νέα Πρόταση Παιδείας για τα Πανεπιστήμια, τη διατύπωση 14 προτάσεων για ένα δικαιότερο φορολογικό σύστημα, την πραγματοποίηση για πρώτη φορά δράσεων αλληλεγγύης αλλά και τις 40 προτάσεις για την επιχειρηματικότητα μέσω της δράσης «επιχειρώ».

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Παπαμιμίκος νέος Γραμματέας της ΝΔ

 

 Παπαμιμίκος: Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ