Επιστροφή στη Χαριλάου Τρικούπη

Επιστροφή στη Χαριλάου Τρικούπη

Το επόμενο δεκαήμερο το ΠΑΣΟΚ μετακομίζει στην Χαριλάου Τρικούπη, και γι’ αυτό σήμερα, συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου επισκέφθηκαν τα παλιά γραφεία.

Ανάμεσα σε αυτούς οι Οδυσσέας Κωνσταντινοπουλος, Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Καρύδης, Διονύσης Παναγιωτάκης, Λευτέρης Κατσικαρέλης, οι οποίοι είδαν πως μπορούν να τοποθετηθούν χωροταξικά οι τομείς δράσεις του ΠΑΣΟΚ και να χωρέσουν όλοι μαζί σε ένα κτίριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στον πρώτο όροφο σκέφτονται να τοποθετήσουν τον τομέα επικοινωνίας του κόμματος. Γραφείο Τύπου, περιφερειακός Τύπος, αποδελτιώσεις και απομαγνητοφωνήσεις. Εκεί θα βρίσκεται το γραφείο του κ. Καρύδη και του κ. Κωνσταντινόπουλου. Παλιά το ανάλογο γραφείο βρισκόταν στον τρίτο όροφο.

Στο δεύτερο όροφο θα μετακομίσει το οργανωτικό. Ο τομέας αυτός ένας ο πιο σπουδαίος γιατί κινητοποιεί σε περιόδους εκλογών όλο το κομματικό σύστημα. Το οργανωτικό ήταν και αυτό στον τρίτο όροφο. Τώρα κατεβαίνει έναν όροφο.

Στον τρίτο όροφο οι υπηρεσίες οι οικονομικές. Εκεί ίσως μεταφερθεί και το γραφείο του κ. Νίκου Σαλαγιάννη, του διευθυντή του κόμματος. Στον τέταρτο όροφο επίσης υπηρεσίες διοικητικές ενώ στον πέμπτο όροφο θα βρίσκεται το γραφείο του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη καθώς και τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου. Στον ίδιο όροφο θα συνεδριάζει και το πολιτικό συμβούλιο.

Στον έκτο και τελευταίο όροφο θα βρίσκεται το γραφείο προέδρου, όπως βρισκόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια των προέδρων που πέρασαν.

Επειδή όμως δεν χωράει όλα τα στελέχη, τις νομαρχιακές επιτροπές του λεκανοπεδίου θα τις στεγάσουν σε διπλανό κτίριο που θα ενοικιάσουν για τις ανάγκες τις λειτουργικές τους και έτσι όλοι μαζί πλέον σε δέκα μέρες θα επιστρέψουν εκεί από όπου ξεκίνησαν.

Στο ισόγειο του κτιρίου η αίθουσα Τύπου των δημοσιογράφων έχει παραμείνει από την εποχή του Γιώργου Παπανδρέου. Χρειάζεται ίσως μερικές αλλαγές αλλά αυτές θα γίνουν όπως λένε αν υπάρχουν χρήματα. Διαφορετικά θα την αφήσουν ως έχει.

 

Πηγή: e-giakoumis.com

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ