Καψής: Σε τρεις μήνες η νέα ΕΡΤ

Καψής: Σε τρεις μήνες η νέα ΕΡΤ

Στόχος είναι στο επόμενο τρίμηνο να έχει βγει στον αέρα η καινούργια ραδιοτηλεόραση, είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής.

Ο κ. Καψής σημείωσε ότι το πρώτο βήμα που θα γίνει είναι να διαλυθούν οι παρεξηγήσεις, να καθαρίσει η εικόνα και απαντώντας σε ερώτηση για το πότε θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους, είπε «όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Ο κ. Καψής επεσήμανε ότι είναι νωρίς ακόμα για δηλώσεις, αλλά εξήγησε ότι έχει ήδη αρχίσει η προεργασία για να φύγει το «μαύρο» από τις οθόνες, όπως έχει ζητήσει και το ΣτΕ με την απόφασή του.

Σχετικά με το ποια θα είναι η αρμοδιότητά του όταν θα έχει δημιουργηθεί η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση, είπε ότι η δουλειά του θα είναι να διασφαλίζει την ποιότητά της.

Κληθείς να σχολιάσει όσα έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της ΕΡΤ περί απώλειας 300 εκατ. ευρώ μέχρι στιγμής λόγω του «μαύρου» στις οθόνες, είπε ότι έχει ζητήσει να ενημερωθεί για το θέμα.

Τέλος, σημείωσε ότι η βάση του νομοσχεδίου που επεξεργάζεται η κυβέρνηση είναι το σχέδιο που είχε συντάξει με τους Ηλία Μόσιαλο και Νίκο Αλιβιζάτο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ