Τα έψαλλε στους στενούς συνεργάτες του ο Πρωθυπουργός

Τα έψαλλε στους στενούς συνεργάτες του ο Πρωθυπουργός

 

Έντονη δυσαρέσκεια στο Μέγαρο Μαξίμου για τους χειρισμούς που έγιναν από τον πυρήνα των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά στο θέμα της ΕΡΤ. Έτσι, την Τετάρτη το βράδυ ο Πρωθυπουργός τους κάλεσε όλους στο γραφείο του.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν οι Δημήτρης Σταμάτης, Τάκης Μπαλτάκος, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Γιώργος Μουρούτης και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Κώστας Μπούρας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς ήταν έξαλλος και τους τα έψαλε, διότι «οι χειρισμοί τους τον εξέθεσαν».

«Πρόεδρε, οι διαρροές ήταν το πρόβλημα, όχι ο χειρισμός», αντέτεινε ο Σταμάτης. Την επισήμανση του υπουργού Επικρατείας την πήρε προσωπικά ο Γιώργος Μουρούτης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. «Εμένα εννοείς;», του είπε και αποχώρησε προσβεβλημένος.

Στη συνέχεια, όπως επισημαίνει, το δημοσίευμα, έκανε σχόλια στο twitter, πανηγυρίζοντας για το ότι ο συνδυασμός του απερχόμενου προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη τερμάτισε δεύτερος στις εκλογές της Ενωσης και κατόπιν μπήκε στο αεροπλάνο και συνόδευσε τον πρωθυπουργό στη Βιέννη.

 

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ