Κεδίκογλου σε Τσίπρα:Δεν διορίστηκα ποτέ στην ΕΡΤ

Κεδίκογλου σε Τσίπρα:Δεν διορίστηκα ποτέ στην ΕΡΤ

 

Στην ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για το πώς προσλήφθηκε στην ΕΡΤ ο Σίμος Κεδίκογλου απαντούν συνεργάτες του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μιλώντας νωρίτερα στη βουλή ρώτησε πώς διορίστηκε στην ΕΡΤ ο κ.Κεδίκογλου και αναφέρθηκε στις καταγγελίες ότι ο ίδιος φρόντισε να προσληφθούν 18 άτομα στην ΕΤ3.

 

Συνεργάτες του κυβερνητικού εκπροσώπου απαντούν στον κ. Τσίπρα ότι ο Σίμος Κεδίκογλου δεν διορίστηκε ποτέ στην δημόσια τηλεόραση. Υποστηρίζουν ότι ο κ. Κεδίκογλου εργάστηκε στην ΕΡΤ ως συμβασιούχος και «μάλιστα η πρώτη του δουλειά ήταν να κάνει γερμανικό νούμερο, 12 το βράδυ με 6 το πρωί, στον πρώτο πόλεμο του Περσικού». 

Όπως αναφέρουν «η ΕΡΤ αναζητούσε δημοσιογράφους γλωσσομαθείς που τότε σπάνιζαν για τις ανάγκες της 24ωρης κάλυψης και ο κ. Κεδίκογλου μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ρωσικά».

Και συνεχίζουν: «Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πέφτει στο επίπεδο να κάνει προσωπικές επιθέσεις για την επαγγελματική διαδρομή ενός πολιτικού αντιπάλου. Πόσο μάλλον που ο Σίμος Κεδίκογλου έχει κολλήσει ένσημα εργαζόμενος επί δύο δεκαετίες, κατά κύριο λόγο στον ιδιωτικό τομέα. Κάτι που δεν μπορείς να πεις για πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε για τον αρχηγό τους».

 

Πηγή:egiakoumis.com

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ